top of page

Alle huizen op een rijtje ;

Maison de Maître Bellevue / 6 pers.​

Zonnig vrijstaand huis, rustig gelegen op 500 meter hoogte aan de rand van de dorpskern van Château-Chinon met een fenomenaal uitzicht op de omliggende dorpjes, landerijen en bossen. 


Le Profond / 4 (6) pers

Gezellig en royaal vakantiehuis in een bosrijke en heuvelachtige omgeving. Prima geschikt om te wandelen, te fietsen of gewoon helemaal niets te doen, maar leent zich ook goed om culturele uitstapjes te maken.

L 'Harmonie aux Gorys / 4 pers

Unieke combinatie van een huis op het platteland en een stadje binnen handbereik. L’Harmonie aux Gorys bestaat uit het hoofdhuis en een gite. Ideaal voor als u met 4 personen op vakantie wilt maar ieder ook graag over een eigen plek beschikt.

Les Manges / 4 pers

Dit fijne vakantiehuis met verschillende niveaus is omgeven door de beboste heuvels en weilanden van de Morvan. Vooral geliefd bij natuurliefhebbers en sporters. Het is de ideale plek om even helemaal te onthaasten en te genieten van het goede Franse leven. U kunt direct vanuit het huis gaan wandelen of fietsen.

Vakantiehuis Á l' Aise // Op je gemak / 6 pers.


Ruim, vrijstaand, zeer rustig gelegen vakantiehuis nabij het Lac de Pannecière, omringd door bossen en weilanden. Ideaal voor een gezin of 2 koppels. 

Voor wie kan genieten van fluitende vogels , stromende beekjes , grazende koeien en een heldere sterrenhemel.

bottom of page